Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

onsdag, januari 07, 2009

Studiedag och över 1000 besök!

Visst passerade räknaren 1000 besökare idag. Kul! Många rekord som har satt de senaste dagarna. Hmmm nu är det bara kommentarsrekordet jag väntar på....... ;-)
Antar att det mest är en rolig grej för mig och att ni andra mest rycker på axlarna och undrar när jag ska skriva något vettigt igen. ;-)
Jag kan inte svara säkert på den frågan, men imorgon börjar i alla fall vardagen igen med jobb och dagis för oss alla så då kanske det är dags att rycka upp sig. Vi får se.

Idag har barnen haft studiedag. Bra början på "terminen" tyckte både de och jag. Lite mjukstart sådär. Vi har mest myst och lekt hela dagen och i eftermiddags kom Emma och Clara hit en stund när deras föräldrar var på föräldramöte på Emmas nya dagis.
Alice tjatade halva dagen och frågade hela tiden när Emma skulle komma men när hon väl dök upp blev hon tjurig och satt i ett hörn och tjöt istället för att leka med sin kompis. Hon kom inte igång förrän efter vi ätit middag och då skulle Emma strax gå hem. Konstiga de där ungarna ibland. :-D

3 kommentarer:

Cantina sa...

SÅ Alice är frisk från vattkopporna nu?
Jag pratade med BVC igår och hon sa att inkubationstiden för vattkoppor är 7-21 dagar. Då är det inte lätt att planera :-)
Ellen är fortfarande prickfri? Tänkte att vi skulle åka och tanka på smittan hos er för säkerhets skull!

Cantina sa...

Och GRATTIS till 1000-besökargränsen! Jag är också "snart" där på www.lillavickevire.blogspot.com

Anna sa...

Hittade precis hit, kul blogg! Kan hända jag lägger till dig som favorit framöver om det är okej!