Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

måndag, januari 05, 2009

100 inlägg och överraskning!

Det här är visst mitt 100:e inlägg! Häftigt!

Måste säga att jag tycker det här med bloggandet är riktigt roligt. Ibland går det väl lite trögt och det blir en del fel och krångel när man ger sig på sånt man inte kan eller vet någonting om men det är väl helt enkelt en del av charmen. Veckan efter flyter ju allt på som en dans och inläggen bara skriver sig själva. Önskar bara att jag hade en fullt fungerande dator och en vettig kamera så jag kunde lägga ut lite mer bilder. Men, men det kommer väl det också så småningom.

Vad har vi gjort en dag som denna då?
Jo, det är nästan lite pinsamt att säga det, men nu under lovet har våra barn verkligen lagt sig till med en för oss helt ny vana. Sovmorgon!
Vi har alltid blivit väckta mellan 05.30-07.00 men inte nu inte. Nej nu kan de sova tills klockan är 8 och närmar sig 9. Sen myser de gärna en stund och leker snällt på sina rum tills vi vuxna bestämmer oss för att släpa oss upp. Idag åt vi till exempel inte frukost förrän vid 10-snåret. Herregud i vanliga fall äter vi ju lunch vid 11!
Som ni förstår har jag lite ångest över hur detta ska gå på torsdag och fredag när stumporna helt plötsligt måste ryckas upp ur sina varma sköna sängar redan vid 06 för att åka till dagis. Inga glada miner där inte gissar jag... Näpp nu blir det upp skapligt både tisdag och onsdag.

När vi väl masat oss upp och fixat till oss lite åkte vi ut till Toys`r us för att infria vårt löfte till Alice. I ett svagt ögonblick lovade vi henne en överraskning om hon lät bli att klia på sina vattkoppor. Hon har väl inte lyckats helt men hon har varit jätteduktig ändå.
Tanken var väl att det skulle bli något litet symboliskt men det var ju rea och ganska rejäl sådan på vissa saker så då kunde vi inte låta bli att köpa varsin iTeddy till tjejerna.


Bild från www.br-leksaker.se


Vad är nu detta för något då?

Jo det är en söt liten nalle med en liten multimediaspelare på magen. Det går att spela musik, titta på bilder, se film och spela spel på den. Den har 512 MB internminne och man kan sätta i ett SD-kort på upp till 2 GB om man vill. Skitfräck! Tror töserna kommer få mycket kul med den framöver. Rapporterar imorgon med egna bilder hur nallarna och deras innehåll välkomnas. Magnus och jag ska försöka få igång alla funktioner och fylla dem med lite roligheter nu ikväll.
Om någon nu blivit nyfiken på denna nalle och funderar över priset kan jag meddela att ordinariepris ligger på ca 700 kronor men att den som sagt finns på Toys `r us just nu till reapriset 279 kronor!!! Är den lika bra som den verkar så har vi gjort ett fynd!

4 kommentarer:

Cantina sa...

Låter som en kul liten nalle!!
Observerade att du - utan att anstränga dig - ändå har gått NER under dina fria dagar!! Härligt!!

Lina sa...

Hihi det gick snabbt att få kommentar på det inlägget. Snabbast hittills tror jag minsann.
Fast du måste nog läst fel för inte har jag gått ner under julen. Resultaten i listan är gamla och jag gör ingen ny invägning förrän på måndag har jag bestämt mig för eftersom jag fick lite extra ledigt med familjen nu och kände att det fortfarande var lyxtid! :-D
Så på måndag smäller det och då blir det nog inte så jättekul. Men vad sjutton det har jag ju varit medveten om hela tiden. Noll motion och en massa godsaker sätter sig på fel ställen så är det!

Anonym sa...

Grattis till minus på vågen. Den där nallen vart jag sugen på att köpa till Anton nu.. undrar om de finns kvar?

Cantina sa...

Så knasigt!! Självklart har jag läst fel!! Var nog lite snurrig när jag läste för jag kollade två gånger att datumet stämde, men på något sätt måste jag ha vänt på alltihop!