Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

söndag, januari 18, 2009

Söndagsmiddag

Söndagsmiddag hos våra underbara grannar idag.
Så himla gott och man känner sig så bortskämd och lyxig när man bara kan sätta sig ner vid dukat bord. Inte ens diska behövde vi. ;-)
Vi kom dit redan vid 14-tiden och fick då "mellis"-fika med kaffe och scones. Lyx redan där alltså.
Alice och Ellen hade längtat efter Emma och Clara och efter mellis lekte de som tokar i flera timmar. Vid middagstid var de så trötta så de knappt orkade röra maten, men vad gör väl det när man har roligt? Avslutade besöket med lite Bolibompa och sen gick vi hem och stoppade töserna i säng. Gick väldigt smärtfritt ikväll och vi har inte hört ett knyst uppifrån. Härligt!

Imorgon bitti är det åter dags för dagis. Ska bli skönt med lite vardagsrutiner igen men samtidigt är det riktigt mysigt och kul att vara hemma med barnen så här. Jag skulle lätt kunna vara hemmafru om vi hade råd. Lyxhustru på heltid :-D


2 kommentarer:

Cantina sa...

Era grannar är underbara människor, precis som ni! Skönt med lite lyx och service!

Anonym sa...

Vilken lyx att inte ens behöva diska. Helt underbart med sådana grannar. Roligt att barnen leker så bra och har roligt. Skönt också att dom sover för en gång skull.
Du det är inte alltid roligt att vara hemma jämt även om man har små barn.