Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

söndag, december 14, 2008

Granen står så grön och grann i stugan!

"När tredje ljuset glimmar i kulen vintertid,
vi höra julens klockor som bringa fröjd och frid."


Ja så var det redan tredje advent. Tiden går så fort. Snart är det julafton och nyår och sen är det inte långt till våren och sommaren. Ekorrhjulet snurrar.
Men det är då det och nu är nu och nu ska vi passa på att njuta av allt det vackra, glada, stämningsfulla och goda så mycket vi kan.

Här har vi fortfarande sjukstuga. Alice har även idag haft ganska hög feber och ett humör som gått upp och ner som en jojo. Stundvis har hon ändå varit ganska pigg så jag hoppas hon snart är frisk igen.
Tyvärr har nu också Ellen blivit sjuk. Hög feber även i hennes fall och rejält trött och hängig. Hon kommer ju tyvärr missa sitt luciafirande imorgon, om inte ett mirakel inträffar, men hon förstår nog inte vad det är hon går miste om. Tror det mest är hos mig besvikelsen finns. Hade ju sett fram emot detta så länge. Men det blir garanterat fler gånger.

Dagens kalendergåva var en julgranskula i form av en svamp. Jättesöt! Självklart fick dessa svampar hedersplatserna i granen när vi klädde den i eftermiddags. Sitter och tittar på den just nu och den blev faktiskt jättefin. Det är en riktig disneygran. Kanske inte med tanke på mängden pynt, men helt klart uppfyller den storlekskravet. Den tar en del plats i anspråk, men ska man ha gran och inte kan ha en riktig så ska det väl vara det bästa i plastgransväg man kan hitta. Mmmm nu är det bara alla paket som ska slås in och läggas dit sen är det som det ska vara! Tror visserligen inte vi kan lägga fram julklapparna i år för då finns det nog inga kvar till julafton. Två små nyfikna töser kommer inte kunna hålla fingrarna i styr så länge.

Inga kommentarer: