Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

tisdag, februari 24, 2009

Kunglig förlovning

Glömde ju dagens stora nyhetshändelse.

Kronprinsessans Victorias förlovning med Daniel Westling!



Ja vad ska man säga mer än grattis och lycka till! Det var väl på tiden....

Hoppas ni blir lyckliga, får många barn och att ert bröllop blir något att minnas men som inte leder till Svea rikes finansiella undergång. Det är väl en ganska god sammanfattning av kommentarerna jag läst angående det kommande bröllopet.

Så när ska då det omtalade bröllopet bli av? Jo någon gång under försommaren 2010, alltså nästa år. Det krävs mycket planering inför ett bröllop och speciellt ett kungligt sådant. Inget halvdant där inte. Är egentligen inte särskilt intresserad av vad kungahuset pysslar med men det här ska faktiskt bli lite spännande att följa. Har en känsla av att det kommer skrivas spaltmeter om Daniel och hans "svensson"-bakgrund så fort det blir något officiellt framträdande framöver. Usch är verkligen inte avundsjuka på någon av dem. Kan inte vara kul att bli så granskad så fort man säger eller gör något. Förstår att det tagit tid för dem att "komma till skott".

MEN visst stämmer det som står i sagan, kysser man en groda kan den förvandlas till en prins! I det här fallet till Prins Daniel, hertig av Västergötland.



Inga kommentarer: