Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

söndag, februari 22, 2009

Kladd i örat

Var precis uppe hos en gråtande Alice. Visst är det öroninflammation.

Det har till och med värkt hål för hon är alldeles kladdig i och runt vänster öra. Lilla gumman som är så tapper och inte klagar ett dugg. Hon bara gnyr och smågråter lite halvt i sömnen av värken. Men inte att hon klagar eller gnäller. Inte lätt för oss att veta att hon mår dåligt då.
Nu har hon i alla fall fått en dos smärtstillande och somnat om igen. Antar att det mesta av det onda kommer lätta nu när det finns ett hål som lättar lite på trycket.
Imorgon blir det vårdcentralen och antagligen antibiotikakur nummer ? i ordningen. Jag ska också gnälla lite och trycka på att vi verkligen behöver den där tiden för rörinsättning NU! Det har ju redan gått tre månader sen remissen skickades och hon behöver dem ju uppenbarligen på flera sätt. Både mot öroninflammationerna, vätskeansamlingarna och för hörselns skull. Det blir mer och mer uppenbart för oss att hon hör dåligt och vi upplever det som att det blir sämre och sämre. Inte bra för någon och framför allt inte för Alice!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen stumpan ni som var friska allihopa för en gångs skull!

Hoppas rörinsättningen blir av snarast. Tips. Om remissen är skickad så ring dit och klaga lite, då flyttas man upp lite i ordningen ;-)

Kram

Cantina sa...

KRya på dig lilla Alice!
Hoppas att det gick bra på VC idag och att ni absolut snarast får den där tiden för rörisättning.

Anonym sa...

Hej! TRåkigt med sjuka barn, hoppas det går över snart så de blir glada och sprattliga o så :) Mia undrar lite om ni fått era kläder som beställdes ännu? Ha de gott o hälsa alla i hushållet! /Johan