Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

tisdag, februari 03, 2009

Ny fin säng

Nu är även lillstumpan stor!

Idag var vi iväg och inhandlade en ny diskmaskin eftersom den vi hade plötsligt gick sönder. Tråkig utgift men gud så skönt det ska bli att slippa handdiska!

När vi ändå var ute på vift passade vi på att gå in på Mio-möbler för att titta på en säng åt Ellen. Hade sett en på hemsidan som vi gillade. Dyr men verkade praktisk.
Väl i butiken fastnade vi även för en annan säng och fick helt plötsligt väldigt svårt att bestämma oss. Vi gick fram och tillbaka och jämförde för och nackdelar i säkert en timme innan vi till slut beställde en Jubee helt i vitt. Den är enkel i designen och har tre stora förvaringslådor under vilket är ett måste i Ellens lilla rum. Till att börja med får hon en ribbotten och en vanlig skummadrass och så småningom när hon blir större kan vi köpa en resårbotten och lägga i så hon kan ha den tills hon är vuxen. :-D Precis som vi ville.
Tyvärr hittade jag inga bilder på internet på den helvita sängen så ni får ge er till tåls tills den kommer på plats här hemma.
Förhoppningsvis kommer sängen redan om en vecka, nästa tisdag så det blir ju en alldeles lagom 2-årspresent till vår lilla tjej!
Hoppas nu bara att hon trivs i den och att vi inte får en massa sömnproblem på halsen nu. Tror faktiskt inte det då hon är en riktig sömntuta numera!

Inga kommentarer: