Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

tisdag, november 18, 2008

Öroninflammation

En vecka sen sist, vart tar tiden vägen?

Här har Alice lyckats få öroninflammation i höger öra så hon går på ytterligare en antibiotikakur. Känns riktigt trist att det aldrig tar slut och barnen (och vi vuxna med förresten) får vara friska. Suck, det är inte många dagar de faktiskt kunnat vara på dagis i höst och nu börjar ju magsjuke- och influensasäsongen så det är väl knappast någon idé att hoppas på en förändring.

Det som faktiskt var lite bra med att Alice fick öroninflammationen var att den läkaren hon fick träffa på vårdcentralen tog tag i det faktum att hon har (och har haft väldigt länge) vätska i vänster öra. Direkt när han såg det hade han visst frågat Magnus om vi tyckte hon hörde dåligt. JA det har vi tyckt länge men alla har bara sagt att det är så lite vätska så det är inget att oroa sig över. Nu får hon i alla fall en remiss till en öronspecialist så får vi det kollat en gång för alla.


Denna vecka glömde jag faktiskt bort att väga mig! Slängde mig på vågen när jag kom på det men det är ju egentligen ingen "riktig" invägning. Skriver in resultatet ändå bara för att inte ha ett tidsglapp. 67,1 kg och minus 0,4kg. Känns surt att vikten alltid hamnar över 67 kg på måndagarna när den på fredagen till och med är nere under -10 kg-målet. Jag kanske borde byta vägdag. :-)

Inga kommentarer: