Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

söndag, september 21, 2008

Vintershopping

Idag har vi ägnat hela eftermiddagen åt shopping av olika slag.

Först och främst har vi satt ihop en matsedel för de kommande tre veckorna och utifrån den en inköpslista som vi faktiskt för en gångs skull följde till punkt och pricka. Blev förvånad hur fort vi klarade av besöket på Maxi denna gång. Kanske börjar vi få in rutinen nu, hihi. Alice trotsade dock en hel del på slutet så det blev en hel del tårar innan vi var på väg hem igen.

Innan vi kom så långt som till matinköpen hade vi målet satt på att hitta vinteroveraller till barnen. Kan ni tänka er, vi lyckades faktiskt uppfylla det!

Vi började på Coop för attt kolla in deras eftersom den fick "bäst i test" i Vi föräldrar. Där var det helt tomt. Inte en enda overall fanns det kvar :-o Vi hittade däremot billiga fodrade gummistövlar i rött och svart som vi slog till på. 99 kr för fodrade stövlar är ju rena fyndet!

Vidare in på Lindex för att kolla där. Hittade en overall av märket FIX som tydligen kom trea i testet ovan. Riktigt fin i svart eller brunt. Hittade en 104 cl i brunt till Alice men i storlek 92 som Ellen behöver fanns den bara i svart. Den snälla tjejen i kassan ringde in till butiken i stan och frågade om den fanns där i brunt och visst gjorde den det så imorgon är det jag som får åka in och byta. Jag var nämligen tvungen att köpa den svarta för att få utnyttja min rabatt på 25% på hela summan vid ett köp. Det gör ju ganska mycket på priset just när man köper ytterkläder. Passade på att även köpa varsin rejäl mössa och varsitt par skidvantar så nu är det "bara" skor kvar men det åker vi "hem" till Kisa och handlar för där är de mycket billigare än här i "storstan".



Bilderna från: Lindex Shop Online
Overall
699,00 kr
Overall med förstärkande tyg i oxfordnylon vid knäna och baktill. Fleecefordrad vid krage, luva och ärmslut. Stängs med dragkedja och tryckknappar fram. Kardborreknäppning vid ärmslut samt benslut. Reflexband runt benen samt reflexpipings fram och bak. Fodrad insida.
Maskintvätt 40°
Material: 100% Polyamid
Artikelnummer: 6006879

Inga kommentarer: