Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

söndag, oktober 05, 2008

Bytardag

Idag var vi på klädbytardag i Berga kyrka.
Det är ju ett lotteri det där med bytardagar. Antingen gör man riktiga fynd eller också hittar man inget alls som passar. Idag hade vi tur och hittade en hel del fint till båda barnen.
Alice fick tre långärmade tröjor, en t-shirt, ett par kortbyxor(pyjamasbyxor), ett par oanvända rosa skidvantar och ett par hängseljeans med Bamse på som knappt var använda heller. Hon älskade byxorna från första stund och imorgon ska hon ha dem till dagis, så det så! :-D Sötis!
Ellen fick 3 set med mysbyxor+långärmade tröjor varav ett set var helt nytt och oanvänt. Hon hittade dessutom en liten leksakshund i plast som helt enkelt fick följa med hem den också.
Alla var nöjda och belåtna och hela kalaset kostade bara 240 kr! Inte klokt att köpa en massa nya dyra kläder i affären att ha på dagis när man kan fynda så här.
Det bästa av allt är att det blir en ny bytardag redan nästa söndag. Ska nog kika förbi en sväng även då tror jag.

Om någon skulle vara intresserad så är det alltså bytardag i Berga kyrka nästa söndag den 12/10 efter gudstjänsten ca kl 11. Vill man lämna in saker (t ex leksaker, barnkläder, mammakläder, skor, skidor fanns idag) till försäljning går även det bra under veckan och då ska allt vara märkt med storlek, säljare och pris. 20% av försäljningen går till kyrkan.

I eftemiddags skulle vi hälsat på en vänfamilj men deras äldste son är sjuk tyvärr så det blev inställt. Trodde vi skulle få en tråkig eftermiddag hemma men istället blev vi under förmiddagen inbjudna till grannfamiljen S på fika och lekstund. Barnen hade jättekul och Alice ville inte gå hem när det var dags. Märks att hon saknar Emma nu när vi inte har möjlighet att träffas lika ofta som vi gjorde under föräldraledigheten.

Inga kommentarer: