Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

söndag, augusti 17, 2008

Tråksöndag

Ja det har det verkligen varit idag!
Vädret är ju inte direkt någon höjdare. Regn, regn och åter regn. Barnen tyckte det var skittråkigt att bara sitta inne och det märktes på humöret. Det har varit en hel del gap och skrik idag tyvärr.

Arg och sur har även jag varit men av andra anledningar då. Förstår verkligen inte hur lite respekt en del människor har för sina medmänniskor!

Vi har en annons ute på blocket med lite gamla möber vi vill bli av med och i fredags var det en som ringde på ett skrivbord. Eftersom vi skulle bort igår och de iaf skulle förbi stan idag så bestämdes det att de skull komma och hämta det idag mellan 13-14. Bra funkar för oss vi får väl hålla oss hemma.
Nu bestämde sig dessa människor tydligen för att de inte längre var intresserade av vårt skrivbord men tror ni att de ringde oss och meddelade att de inte tänkte komma? Nä de bara struntade i att dyka upp så här satt vi hela familjen med två uttråkade barn i onödan. F-n vi hade ju kunnat hitta på massor av roliga saker idag. Grrrrr........

Och som om detta inte var nog så var det ytterligare en som ringde på samma skrivbord senare i eftermiddags. Perfekt tänkte vi då blir vi ju av med det idag iaf. Näää då de skulle komma runt 17-tiden men inte heller de behagade dyka upp.

Vad är det för värld vi lever i???

Ellen vägrade sova middag idag. Försökte med allt möjligt men hon hade verkligen bestämt sig. Men sover man inte som man ska på dagen blir man väldigt trött framåt kvällen.
Så här såg vår lilla tjej ut när hon skulle äta middag.



Natti, natti!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så trist att höra om skrivbordet :-( Det finns ju folk till allt! Och tydligen flera stycken av samma skrot och korn!
KRAM!!

Anonym sa...

Men så söt tejja. Hihi envis lite dam.

Ta nummer och ring och fråga vart de tagit vägen nästa gång!