Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

lördag, mars 21, 2009

Solskenslördag

En hel dag ute i friska luften. Tänk vad lite solsken kan göra underverk!

Vi började med en förmiddag ute i trädgården. Rensade lite lätt i rabatterna, plockade ner ljusslingan som fortfarande hängde kvar i rönnen sedan jul och sopade bort flera ton grus från gångbanan utanför. Ja sen hann vi ju även med att cykla lite, dvs mamma puttade sina två små latmaskar på varsin cykel ett par varv runt sandlådan på framsidan. Hmmm det börjar bli hög tid för damerna att lära sig trampa själva tycker min rygg och definitivt mitt tålamod. Men vi har ju en hel sommar framför oss så det får väl bli hårdträning framöver, haha.

Efter en snabb lunch gav vi oss ut igen. Den här gången med Alice i vagnen och Ellen i selen på ryggen och med matsäck i väskan. Vi fick sällskap av Josse, Emma och Clara och så promenerade vi bort till Vidingsjö motionscentrum och lekte i deras fina lekpark och hinderbana i flera timmar. Jättekul! Barnen åkte båt och grävde ner (och upp) skatter och åkte kana som om sista dagen var kommen. När vi skulle bege oss hem igen var alla så trötta så då bestämde vi att det fick bli buss tillbaka. Att åka buss med barn är alltid lika spännande så det var ju på sätt och vis ett äventyr i sig.

På det hela taget har vi haft en alldeles underbart skön dag. Precis vad vi behövde efter alla sjukdomar. Hoppas det blir fler sådana här dagar. Snart!

1 kommentar:

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Tittar in & lämnar en tass ;D