Välkommen

Den här bloggen handlar om mig och min familj. Jag kommer skriva om allt från jobb och dagis till inredning, trädgård, matlagning och bakning samt pyssel av olika slag t ex scrapbooking.
Hoppas att just Du hittar något spännande att läsa om.

lördag, maj 09, 2009

Äntligen lite inspirerad

Ikväll har jag pysslat. Det var länge sen jag gjorde något konstruktivt av alla planerade projekt som ligger på hög här hemma.

Den här gången är det barnens taklampor som fått sig en make-over. De har varsin sån där vit boll av rispapper eller vad det nu är från Ikea. Billig och neutral var ledorden när vi införskaffade dem. Att vi sen fick intetsägande och tråkig på köpet fick vi liksom acceptera just då. Men nu var det äntligen dags för lite förändring.

Barnen har fått varsitt tema på sina rum. Ellens är blomma och Alice är fjäril. Jag har köpt pappersblommor och fjärilar, avsedda för scrapbooking, som jag använde som dekoration. Limmade helt enkelt dit dem på lamporna med hjälp av små limpluttar, sk gluedots. Snabbt, enkelt och faktiskt ganska snyggt. Det lär ju åtminstone inte finnas några andra barn som har likadana lampor. :-) Alice lampa blev dock lite kal. Ska försöka hitta något mer jag kan dekorera den med, men den får duga så länge. Ska försöka fota lite imorgon när vi hänger upp dem så ni kan få se hur de blev.

Kanske jag ska ta tag i virkprojektet som ligger här bredvid nu när jag för en gångs skull har lite inspiration. Är ju på tiden att jag kommer någon vart med det.

1 kommentar:

Cantina sa...

Härligt med inspiration!!
Jag är grymt nyfiken på hur de där lamporna blev!! Ser fram emot ett foto i bloggen!
Som du säkert vet har även mina barn sådana där snygga bollar till lampor och de skulle ju kunna piffas till till något snyggt. Men vad 17 skulle man fästa på Arvids lampa?? Iofs funkar väl fjärilar där också :-)